330_405_1354529522.jpg_330x405

Semmi sincs hozzánk olyan közel, mint második bőrünk - a ruhánk. Sok célt tölt be: mindenekelőtt körbevesz, melegít és véd minket. Itt semmi keresnivalójuk nincs méreganyagoknak! Erre van az öko textil.
 
A Simplicol előállításához ezért kizárólag kiváló minőségű, rendszeresen ellenőrzött alapanyagokat használunk a legnagyobb német gyártótót, aki tagja a nemzetközi festékgyártó szövetkezetnek (ETAD) is. Ez a szervezet gondoskodik arról, hogy a kritikus színanyagokat kizárja a piacról, még ha az érintett anyag hatóságilag engedélyezett is volna, így tisztul le az öko textil piaca.

Nézz körül az oldalon: greenculture.hu
 
Sokszor esik szó arról, hogy a ruhafestés megterheli a környezetet. Ilyenkor elfelejtjük, hogy a környezetszennyezés sokszorosává válik, amikor új ruhát vásárlunk.

1 komment

Címkék: öko textil

A bejegyzés trackback címe:

https://oko-textil.blog.hu/api/trackback/id/tr884944673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hegyekvölgyek 2015.02.17. 21:37:03

kedves!

szeretnék környezetbarát ruhafestéket vásárolni. ismersz valamilyen megbízható forrást?
békességgel
süti beállítások módosítása